Productcategorieën

Lever & Nierreiniging

Het regelmatig reinigen van je nieren en je lever is een uitstekende methode om erg veel afvalstoffen kwijt te raken en je onmiddellijk beter te voelen.

65.00

Je lichaam heeft veel te voorduren in het dagelijks leven, stress, angst maar ook een teveel toxische stoffen zoals vergiften, pesticiden en andere schadelijke stoffen die we binnen krijgen die zich verspreiden in de bloedsomloop en lymfecirculatie kunnen ervoor zorgen dat uitscheidingsorganen ‘overwerkt’ raken omdat ze deze afvalstoffen moeten zien af te voeren. “Er ontstaan plotseling ziekten als gevolg van deze vervuiling’.”

Als deze afvalstoffen zich te lang in de darm bevinden worden afvalstoffen weer opgenomen in het lichaam. De lever, nieren, bloed en lymfe moeten hard werken en raken veelal overbelast omdat ze de hoeveelheid werk niet aan kunnen. Op het moment dat de uitscheidingsorganen het niet meer aankunnen om alle afvalstoffen kwijt te raken, worden deze opgeslagen in onderhuids bindweefsel, vettige organen (zoals hersenen en geslachtorganen etc.) En ontstaan er plotseling ziekten als gevolg van deze vervuiling. De belasting van toxische stoffen is de laatste decennia enorm toegenomen. Dagelijks staan wij bloot aan allerlei toxische stoffen vanuit de buitenwereld, zoals milieuverontreiniging, smog, schoonmaakmiddelen, cosmetica, pesticiden, zware metalen, uitlaatgassen, plastic resten en tabaksrook. Bovendien zorgen onze voeding en leefwijze voor een nog grotere belasting van ons lichaam en uitscheidingsorganen. Denk maar eens aan E‑nummers, additieven, kleurstoffen, alcohol, suikers, geraffineerde en gedenatureerde voeding, koffie, medicijnen, overmatig, te snel en/of onregelmatig eten en stress. Naast alle toxische stoffen van buitenaf produceren onze cellen zelf ook nog eens heel wat toxische stoffen. Die ontstaan bij de verbranding van voeding in onze cellen en dat is een heel normaal proces. “Dmv een reinigingskuur geef je jouw lichaam de kans om afvalstoffen te verwijderen”

Zolang ons lichaam over voldoende eiwitten, gezonde vetten, vitamines, mineralen en sporenelementen beschikt, zou onze lever in staat moeten zijn om deze stoffen te elimineren. Maar onze lever heeft natuurlijk heel wat meer taken en kan het zich, omwille van onze gezondheid, niet permitteren om constant bezig te zijn met het neutraliseren van toxische stoffen.Door middel van een vasten- of reinigingskuur geef je jouw lichaam de kans om overtollige (opgeslagen) afvalstoffen te verwijderen. Het reinigen van de lever, nier en galblaas zorgt voor een betere spijsvertering en daardoor een betere stofwisseling. Langdurige obstipatie verdwijnt en de stoelgang herstelt zich. Na de kuur merk je dat allergien verdwijnen, huidziekten afnemen, pijnen verminderen en dat je meer energie hebt. Kortom je voelt je fitter en beter! De kuur is veilig en gemakkelijk te volgen naast je werk en andere bezigheden. Houd rekening met 2 kuurdagen waarop het verstandig is om geen activiteiten te plannen.

Na aankoop ontvang je per e-mail een E-book met een uitgebreide handleiding om de kuur uit te voeren. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lever & Nierreiniging” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Klantenservice: 06-42394029
Btw nummer: NL002049897B12
KvK-nummer: 58425772