Productcategorieën

Bitterzout 750 gram

Een echt “miracle mineral” met veel toepassingen. 

19.95

20 op voorraad

Bitterzout is een echt "miracle mineral". Dit bijzondere zout heeft verassend veel toepassingen. De werking van het zout ligt in het proces van het element magnesium. Het neemt schadelijke afvalstoffen die opgeslagen liggen in de weefsels in zich op en vernietigt ze. Het bitterzout werkt zodoende als een heilzaam natuurlijk geneesmiddel voor diverse klachten.

De voordelen:

  • Verminderd spierpijn en kramp
  • Bevordert een goede nachtrust 
  • Werkt ontspannend bij stress
  • Effectieve werking bij reuma, artritis, fybromyalgie
  • Bevordert de stofwisseling

Toepassing:
Bitterzout kan worden gebruikt als voetbad en zoutbad. Voeg 1 kopje toe aan het warme water en laat het zout gedurende 15 a 45 minuten inwerken. Let op: wanneer er wondjes zijn, smeer dan wat vaseline op de huid om prikken te voorkomen. Effecten mogen verwacht worden op langere termijn. Er kunnen ontgiftingsverschijnselen optreden zoals hoofdpijn en duizeligheid. Om het ontspannende effect te versterken kun je wat druppels lavendel eterische olie toevoegen. Vermijd een bitterzout en warm bad of douche bij een een lage bloeddruk

* Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u bitterzout - magnesium sulfaat gebruikt.
* Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor bitterzout - magnesium sulfaat geen vervanging is.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bitterzout 750 gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Klantenservice: 06-42394029
Btw nummer: NL002049897B12
KvK-nummer: 58425772