Productcategorieën

Epidoot

Geeft weermoed na tegenslag

5.25

Afmeting: 3 x 3,2 x 1,2 cm
Hardheid: 6-7
Formule: Ca2(AI,Fe3+)3(Si04)3(0H)

Metafysische eigenschappen
Chakra: 4
Sterrenbeeld: schorpioen

Epidoot geeft inzicht en brengt lichaam en geest terug naar een gezonde en gebalanceerde toestand. Het helpt je realistisch naar jezelf, je situatie en je capaciteiten kijken. Op basis hiervan worden haalbare eisen gesteld en werk je geduldig naar deze doelen toe. De steen versterkt je gevoel van eigenwaarde en helpt je jezelf en je zwakheden accepteren. Op deze manier is er ruimte om je ware ik en je potentieel geleidelijk tot bloei te laten komen. Epidoot ondersteunt bij uitputting en overbelasting door bijvoorbeeld stress, lastige omstandigheden en negatieve ervaringen. Het werkt stemmingsverbeterend en vermindert verdriet, zelfmedelijden en frustratie. Fysiek bevordert de steen ook genezing en herstel en bevordert conditie, constitutie en weerstand.

Toegeschreven werking

  • Verhoogt de weerstand
  • Verbetert het uithoudingsvermogen
  • Stilt het verdriet
  • Tegen zelfmedelijden 
  • Verbetert de stemming
  • Ondersteunt de schildklier
  • Ondersteunt de blaas
  • Bij pijn door verstuiking en kneuzing

Toepassing
Epidoot kan gedurende langere tijd op of bij het lichaam gedragen worden. Er kan mee gemediteerd worden door de steen op het voorhoofd of de solar plexus te leggen. Een cirkel van stukken epidoot bevordert fysiek en psychisch herstel.

Verzorging
Epidoot kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. 

*Deze informatie is niet wetenschappelijk bewezen, hij berust op de ervaring van gebruikers en therapeuten. De genoemde eigenschappen zijn op geen manier bedoeld om diagnostiek of behandeling door een gekwalificeerd arts of therapeut te vervangen.
* Bronvermelding: Edelsteen Therapie 2.0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Epidoot” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Klantenservice: 06-42394029
Btw nummer: NL002049897B12
KvK-nummer: 58425772