Productcategorieën

Amethist

Zuiverheid, bescherming, & helderheid

5.25

Afmeting 1: 3,4 x 2,5 x 0,8 cm
Afmeting 2: 2,8 x 1,7 x 1,3 cm
Hardheid: 7
Formule: SiO2

Metafysische eigenschappen
Chakra: 5 en 7
Sterrenbeeld: vissen

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je hoogste zelf. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te onderkennen en aan te pakken. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden en ook vermijdend gedrag op dit vlak veranderd kan worden. Amethist is vanwege haar reinigende werking ook heel geschikt om een ruimte te zuiveren. Samen met bergkristal en rozenkwarts creëert het een harmonische sfeer. Omdat het de bovenste chakra’s stimuleert, kan het de intuïtie, spirituele groei en inzichten bevorderen, zeker voor mensen die aan het begin staan van hun spirituele pad. Amethist heeft ook een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel, hoofdpijn en migraine en nachtmerries en andere slaapproblemen.

Toegeschreven werking

  • Tegen infecties
  • Tegen hoofdpijn
  • Tegen bloedarmoede
  • Bij pijnlijke menstruatie
  • Goed voor maag en ogen
  • Helpt verdriet en heimwee te verminderen
  • Voor geestelijke en lichamelijke reiniging
  • Om spiritueel inzicht te verkrijgen 

Verzorging
Amethist kan onder de stromende koude kraan gereinigd en opgeladen worden. Amethist kan onder invloed van (fel) zonlicht verkleuren. 

*Deze informatie is niet wetenschappelijk bewezen, hij berust op de ervaring van gebruikers en therapeuten. De genoemde eigenschappen zijn op geen manier bedoeld om diagnostiek of behandeling door een gekwalificeerd arts of therapeut te vervangen.
* Bronvermelding: Edelsteen Therapie 2.0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Amethist” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Klantenservice: 06-42394029
Btw nummer: NL002049897B12
KvK-nummer: 58425772