<strong><em>‘The Call’</em></strong>

GIDS VOOR GELUK & SUCCES

Met ‘The Call’ heb je een praktisch en uniek transformatie-programma in handen waarmee je in 12 weken jouw leven op korte termijn positief kunt veranderen

Online programma met een stralende online community

In 12 weken, 3 Modules en 12 lessen naar innerlijke vrede & geluk

01. Compassievolle Zelfheling

Verlangen Naar Pure Kennis | Innerlijke realisatie door het verkennen van de externe wereld

02. Expert Worden Door Zelfonderzoek

Verlichting | Door het verkennen van de innerlijke wereld

03. Zelfacceptatie, Duidelijkheid En Vrede

Bevrijding | Door het uitdrukken van het Zelf ervaar je duidelijkheid en vrede

‘The Call’ | Gids Voor Geluk & Succes

Meestal zoeken we geluk buiten onszelf. Alles wat we krijgen, bereiken en ervaren, komt voort uit een aangeboren verlangen om onszelf op een ​​bepaalde manier te voelen.

Hoe zou het zijn als we ons bewust zouden worden van hoe we ons eigen leven kunnen inrichten? Hoe zou het zijn als we door het veranderen van ons gedachtepatroon onszelf kunnen helen? En dat we door zuivere wijsheid en ontwikkeling van ons eigen intellect …

ONS EIGEN GELUK KUNNEN CREËREN!

Ik was goed in wat ik deed als yogadocent, maar was niet gelukkig; de weg naar verlichting werd niet lichter. Ik werd tegengehouden door de angst voor succes. Als het even moeilijk werd, dan trok ik me terug. Omdat mijn naamsbekendheid en zichtbaarheid groeiden, wilde ik juist wegkruipen en blokkeerde ik om mijzelf ten volle te uiten.

Ik vond dat ik het niet waard was, voelde me niet goed genoeg en keek naar anderen.

“Toch was er een diep verlangen. Ik had werk te doen om van mijzelf te leren houden.”

Ik besloot om alles wat ik nog niet wist, te gaan leren. En ik paste toe wat ik ontdekte. Ik heb van mijn eigen transformatie mijn werk gemaakt. Een bewust & gezond leven creëren was een ontdekkingsreis. Vaak met vele obstakels maar het werd steeds makkelijker, door de juiste stappen te zetten. Door eeuwenoude kennis en informatie te bestuderen die mij leerde de verschillende lagen van mijn unieke persoonlijkheid met elkaar te verbinden en in harmonie te brengen, heb ik innerlijke vrede en vrijheid mogen ervaren. En een succesvol bedrijf mogen opzetten.

Jij kunt dit ook!

Ben Jij
Gelukkig

… als je opstaat?
… als je jezelf in de spiegel aankijkt?
… als je de deur uitloopt?
… als je een tegenslag hebt?
… als je niet krijgt wat je wilt?
… als je afgewezen wordt?
… als je je rekeningen niet kunt betalen?
… als je een compliment krijgt?
… als je aangeraakt wordt?

‘The Call’ gaat dit voorjaar van start. Meld je aan!

… je leert om autonoom te zijn en dat jij op basis van jouw authentieke zelf, oordeelkundigheid en innerlijke vrijheid kunt denken, voelen en handelen.

En om jou te laten ervaren dat alles wat zich in jou voordoet (denken, voelen), verbonden is met de wereld om jou heen.

HET PROGRAMMA

Module 1
Compassievolle Zelfheling

VERLANGEN NAAR PURE KENNIS
Innerlijke realisatie door het verkennen van de externe wereld

INHOUD: video’s (inclusief opdrachten en werkboek), audio-opnames + 4 verdieping resources.

In deze module beginnen we bij het begin. Je leert wat jouw fundament is waarop alles rust en hoe dit vorm heeft gekregen. Je bereidt je voor op het transformerende werk dat nog gaat komen. Het begin van het leven is het moment waarop we in directe aanraking komen met alles wat we nodig hebben om te kunnen leven en we ons leven verder betekenis geven door kennis te vergaren en ons bestaan op te bouwen.

Les 1. Basisbehoeften

Les 2. Fundamentele elementen

Les 3. Ritme & Routine

Les 4. Devotie

Module 2
Expert Worden Door Zelfonderzoek

VERLICHTING
Door het verkennen van de innerlijke wereld

INHOUD: video’s (inclusief opdrachten en werkboek), audio-opnames + 4 verdieping resources.

Je bent op deze wereld gekomen met een unieke missie. Als kind heb je mentale structuren aangeleerd en informatie vergaard die op dat moment belangrijk was. De interactie tussen onze innerlijke natuur en de omgeving hebben ervoor gezorgd dat we vooral hebben geleerd van buitenaf. Hierdoor hebben we onze normen en waarden afgestemd op wat er buiten ons plaatsvindt in plaats van af te stemmen met ons innerlijk weten. In deze module leer je door middel van zelfonderzoek vanuit innerlijk weten je leven vorm te geven. Dit leidt tot het ervaren van een diep contact met jezelf, bewuste keuzes en een meer bevredigend leven.

Les 5. Zelfonderzoek

Les 6. Keuzes maken

Les 7. Zelfacceptatie

Les 8. Leiderschap

Module 3
Zelfacceptatie, Duidelijkheid En Vrede

BEVRIJDING
Door het uitdrukken van het Zelf ervaar je duidelijkheid en vrede

INHOUD: video’s (inclusief opdrachten en werkboek), audio-opnames + 4 verdieping resources.

Je krijgt in deze module inzicht in wie je bent en leert welke rol de ander heeft in jouw leven. Je hebt de mogelijkheid om te veranderen wat er op een bepaald moment van je verlangd wordt, als je dreigt je ongelukkig te voelen. Wat hieruit voortkomt, kun je met gemak evalueren door het aan het licht brengen van onbewuste patronen. Waar jouw intentie centraal staat, kun je verantwoordelijkheid nemen voor jouw waarheid, vertrouw je volledig op jezelf, accepteer je jezelf ten volle en voel je je bevrijd.

Les 9. Intentie & Bewustzijn

Les 10. Stadia van Spirituele ontwikkeling

Les 11. Menselijk potentieel

Les 12. Zelfmeesterschap

Hoe Werkt Het Programma?

Community + Radiant Sundays

Gedurende 12 weken ontvang je elke week een ‘stap voor stap’-video en audio-opname met bijbehorend werkboek en opdracht.

Plus, je krijgt toegang tot THE CALL Community. Een geweldige groep gelijkgestemde mensen die jou dolgraag willen inspireren en verder helpen. Zodra je de strategieën hebt toegepast, vraag je hier feedback. Je krijgt altijd nieuwe suggesties en ideeën waardoor je nog verder kunt verbeteren. Ook profiteer je van de enorme positieve vibe in de groep. Je ervaart support en respect van elkaar, ruimte voor nieuwe vriendschappen. En jouw stralende successen en ervaringen? Die vieren we elke week online op Radiant Sunday!