De roze volle supermaan van 7 april is de dichtstbijzijnde en helderste supermaan van 2020.
Deze heldere volle supermaan maan geeft oplossingen voor onze problemen en kostbaar inzicht, zelfs onder de druk van crisis.

Een interessant feit is dat historisch gezien de Astrologie ons mooie inzichten heeft gegeven in het verleden. De zon en maansverduisteringen gepaard met schokken en onrust. In 1918 was een zonsverduistering aan het begin van de Spaanse grieppandemie. Een andere maansverduistering van vond plaats slechts 6 weken voor het bombardement op Hiroshima in 1945 en ook vóór de aanslagen van 9/11. De meest recente zonsverduistering in vond afgelopen december plaats, aan het begin van de Corona crisis.

Het lijkt misschien alsof we de wereld vanaf het fundament aan het breken is, maar het is ook een kans om van onderaf een sterkere, basis te bouwen. De volle maan in Weegschaal straalt zijn felle gloed op persoonlijke relaties. De thema’s sociale harmonie, balans, eerlijkheid en beleefdheid in samenwerking staan hierin centraal. Een mooi moment om na te denken over relaties. Wat is er gegroeid of gemanifesteerd? Waarin heb jij jezelf verder ontwikkeld en wat mag je loslaten?

Een supermaan is zeer krachtig in energie en sterker dan andere volle manen. Deze maan kracht is een week ervoor en een week erna nog voelbaar. Je kunt last hebben van slecht slapen, meer overprikkeld zijn, veel in je hoofd zitten, hoofdpijn hebben, spijsverteringsproblemen ervaren, verkouden worden of last hebben van je spieren.

Ik heb wat tips  voor je, die in de komende periode ondersteuning kunnen geven;

🦋 Mediteren op je wortelchakra is een goede manier om deze transformatieve tijd te gebruiken.
🦋 Schenk extra aandacht aan je nieren, urineblaas, aderen en huid.

💎 Edelsteen advies: topaas goud / rutiel, azuriet, jaspis breccie, chalcedoon, eldariet, topaas wit.

Hartegroet,

Share This