Het moment dat ik het licht zag over mijn eigen zielsmissie was dat ik merkte dat de dingen die ik deed mij wel voldoening gaven maar ik niet het gevoel had op het juiste spoor te zitten.

Ik deed mijzelf heel veel dingen aan om mijn doelen te bereiken die niet voedzaam voor mij waren.
Mijn doel overschaduwde van wat mijn lichaam en inkomsten mij vertelde.
Ik voelde mij niet op de manier waarop ik mijzelf wilde voelen.

Alles wat je doet, wat je eet, wat je mee naar huis brengt, hoe je je kleed, met wie je omgaat en wat hoe jij je uitdrukt. Is omdat jij je op een bepaalde manier wil voelen.

De meeste van ons zijn niet bewust, hoe we ons willen voelen.
Dit is het meest fundamentele vraag die je jezelf kunt stellen. Hoe wil jij jezelf voelen?

Bewustwording is een hele openbaring voor mensen, speciaal in de snelle wereld waarin we nu leven en waar we steeds meer worden geconfronteerd met langdurig incasseren, waarin we de signalen van ons lichaam negeren. Omdat we een doel zetten en vaak heeft dit doel te maken met wat anderen van ons vinden, hoe wij onszelf positioneren in de wereld.


Comments

comments

Share This