Je relatie met jezelf beïnvloedt alles in je leven. Dus, als je het gevoel hebt vast te zitten in moeilijke relaties, een onbevredigende carrière, ongezonde gewoonten of zelfs financiële ongelijkheid, is zelfreflectie een prachtige manier om jezelf te helen, zodat meer van wat je wilt in je leven kan komen.

Ik wil je vertellen over een gebeurtenis die me ervan heeft overtuigd dat elke ziekte overwonnen kan worden door je gedachtepatronen te veranderen.

Als klein kind groeide ik op zonder enige sturing of emotionele ondersteuning van mijn ouders. Dit kwam door onvoorziene omstandigheden waarin ik dus op mezelf aangewezen was. Toen ik 7 werd mijn moeder opgenomen in een psychiatrische kliniek en mijn vader kampte met een alcohol- en gokverslaving. Ik was regelmatig ziek, had last van infecties en verbrijzelde mijn voet met sporten op 27-jarige leeftijd. Gezien mijn achtergrond was het geen wonder dat ik geestelijk en fysiek zo vastzat. De relatie met mijn ouders was niet goed, laat staan de relatie die ik met mijzelf had. Dit uitte zich in een burn-out en een geestelijke depressie. Ik deed jarenlang dingen die mij helemaal niet gelukkig maakten, wat ik pas opmerkte toen ik had besloten voor mijzelf te kiezen. Ik werkte al wat jaren als yogadocent en het was zonneklaar voor mij dat ik nu de kans kreeg om mijn inzichten in de praktijk te brengen en te bewijzen dat het waar was wat ik anderen altijd had geleerd. Ik wist dat mentale heling werkte en dat mijn klachten werden veroorzaakt door een gedachtepatroon van diepe, lang vastgehouden, angst. Ik stuurde mijn leven met de keuze van mijn woorden en gedachten en die waren niet positief van aard. Elke gebeurtenis was een gevolg van het gedachtepatroon dat ik zelf in stand hield door me angstig te voelen. Deze angst vrat letterlijk aan mijn lichaam en stond in de weg om mijn dromen te leven.

Ik realiseerde me dat als ik naar een psycholoog zou gaan, ik misschien medicatie zou krijgen, iets wat ik verafschuwde, want ik had al gezien hoe mijn moeder jarenlang mentaal was veranderd door de medicatie om haar mentale ziekte te onderdrukken.

Ik werkte al wat jaren als yogadocent en het was zonneklaar voor mij dat ik nu de kans kreeg om mijn inzichten in de praktijk te brengen en te bewijzen dat het waar was wat ik anderen altijd had geleerd.

Ik begreep dat ik mentaal werk te doen had!

Door het volgen van opleidingen, trainingen en workshops waaronder yoga, astrologie, Ayurveda en het boeddhisme, begon ik aan het loslaten van mijn negatieve patronen en angst. Daarnaast bezocht ik een natuurgeneeskundig therapeut die mij hielp om mijn leven met de juiste leefstijl weer op de rit te krijgen.
Ik keerde naar binnen en leerde hoe ik stapsgewijs kennis kon toepassen waardoor ik inzicht kreeg in het verband tussen mijn gedachten en de lichamelijke problemen op verschillende plaatsen in mijn lichaam. Ik begreep hoe ik, zonder het te beseffen, mijn ziekte had gecreëerd. Toen ik wist wat er mis was in mijn leven en lichaam kon ik de volledige verantwoordelijkheid aanvaarden voor mijn gezondheid. Mijn behoefte voor balans was groot en door wilskracht en discipline leerde ik stapsgewijs bewust te worden, mijn gedachtepatroon te veranderen en heelde mijzelf van een traumatische jeugd en een laag zelfbeeld.

Het doet er niet toe hoe lang we negatieve gedachtepatronen gekoesterd hebben, ziek zijn geweest, een slechte relatie hebben gehad of onszelf gehaat hebben.

De methode die mij heeft veranderd, deel ik graag met jou. Zodat ook jij jezelf kunt helen.

Make a Donation to Support Your Local Farmers & Sustainable Agriculture

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vehicula eu urna sed euismod. Aenean tortor magna, facilisis ut sapien id, eleifend faucibus augue. Nulla aliquet nisl a augue blandit suscipit. Aenean sed convallis nibh. Sed ut dui vitae lacus elementum cursus. Phasellus non urna vel nunc iaculis porttitor.

Merchant & Volunteer Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit.

Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore. Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Join Our Family

Become a Merchant or Donate Today!

Get InvolvedDonate