Bewust en gezond leven betekent vrijheid voor mij. Al mijn keuzes en prioriteiten komen hieruit voort. Loslaten neemt hierin een grote rol. Als ik loslaat wat voor mij niet dient of onnodige energie vergt dan zeg ik nu gewoon NEE. Vrijheid openbaart zich voor mij door bewust af te stemmen op hetgeen waar ik om vraag en om door veelvuldig NEE te zeggen.

Ik zeg tegenwoordig zo’n 80% NEE en 20% JA tegen wat op mijn pad komt. Hierdoor kan ik me concentreren wat er voor mij toe doet. Eerder verwaarloosde ik dit waardoor ik het contact met mezelf kwijt raakte en hetgeen wat ik deed onoverzichtelijker werd en mijn focus niet helder was.

Kortom mijn leven werd een rotzooi. Het is een bewuste keuze om terug te pakken op het leiden van een zuiver leven waarin toewijding, overdenking en stilte wat voor ruimte creëert tot neerzetten van het werk wat ik verricht naast plezier in wat ik doe voor mij op nummer 1 staat.

Comments

comments

Share This