Creëer je eigen geluk

1 op 1 Coaching

<strong><em>Bewustwording</em></strong>

Je weet dat er een andere weg moet zijn om je gelukkiger, gezonder en stralender te voelen, maar je komt niet uit die eindeloze cirkel.

<strong><em>Strategie</em></strong>

Tijdens de 1 op 1 coaching gaan we stapsgewijs samen op pad om jouw weg naar harmonie uit te stippelen in een praktische strategie.

<strong><em>Transformeer</em></strong>

Ik help je bij het toepassen van een eenvoudige strategie, zodat jij jezelf krachtig kunt neerzetten en dit ten volste kunt uitstralen.

Wil Jij Een Stralend En Vreugdevol Leven Leiden? Vrijheid En Vrede Ervaren?

Geestelijk en lichamelijk
in balans zijn

Herken jij je in het volgende?

=

Wil je meer helderheid creëren in je hoofd, overzicht en focus ervaren in hetgeen je doet?

=

Je bewust worden van jezelf of je onderneming.

=

Geestelijk en lichamelijk in balans zijn?

=

Maar heb je het gevoel te worden tegengehouden door het niet te durven, te kunnen of te mogen?

Bewustwording: Ontdek je wensen

Je weet dat er een andere weg moet zijn om je gelukkiger, gezonder en stralender te voelen, maar je komt niet uit die eindeloze cirkel. Diep van binnen weet je dat er een makkelijkere weg is, maar tot nu toe heb je deze nog niet kunnen vinden.

Strategie: Breng je wensen in kaart

Tijdens de 1 op 1 coaching gaan we stapsgewijs samen op pad om jouw weg naar harmonie uit te stippelen in een praktische strategie. Jij leert jezelf te ontmoeten, ondersteund door mijn coaching en feedback.

Transformeer: Realiseer je wensen

Alles wat je op deze weg tegenkomt, leer je transformeren. Ik help je bij het toepassen van een eenvoudige strategie, zodat jij jezelf krachtig kunt neerzetten en dit ten volste kunt uitstralen.

Sharon is heel oprecht, ze staat altijd klaar om het laatste duwtje in je rug te geven als dat nodig is. Onwijs veel van haar geleerd en daar heb ik nog elke dag plezier van.

Britt Kind

Ik ervaar bij Sharon liefdevolle aandacht en rust om even tot mezelf te komen. Ik gun je dat je jouw boodschap aan heel veel mensen kunt overbrengen.

Wouthiera Crommelin

Ik geloof dat het voor jou mogelijk is om veel meer uit jezelf te halen dan je denkt dat er nu in zit!

Uit eigen ervaring weet ik dat je soms net die ene persoon nodig hebt die ziet waar jouw kansen liggen. En dat die misschien moeilijk lijken, maar eenvoudiger worden wanneer iemand dit concreet en overzichtelijk voor je kan maken met behulp van praktische, toepasbare stappen.

Lange tijd liep ik steeds in dezelfde eindeloze cirkel rond. Ik had plezier in mijn werk, een leuk huis en een fijne partner, maar er was iets wat me in de weg zat om volledig mezelf te kunnen zijn. Ik had het gevoel steeds aan mezelf voorbij te lopen en hierdoor ontstond onbalans, onzekerheid en weinig vertrouwen in de dingen die ik deed.

Dit had effect op mijn privéleven; ik leverde in op mijn gezin, gezondheid en de tijd voor mezelf. Op het moment dat mijn angst voor succes me volledig in zijn greep had en ik mijn yogastudio wilde sluiten, besloot ik hulp in te schakelen om een andere strategische aanpak te kiezen. Dankzij de keuzes die ik heb gemaakt en door de ervaring van mijn eigen proces van zelfheling, heb ik een methode ontwikkeld die mij heeft geholpen om in balans te zijn, mijn dromen waar te maken en een stralend leven te leiden. Het heeft mij een bedrijf gegeven waar ik in geloof, wat voor mij werkt en waarmee ik een bijdrage kan leveren aan een groter geheel.

Word Je Tegengehouden Door Angst?
Angst Om Jezelf Te Zijn? Om Jezelf Te Laten Zien?

Wat zou het voor jou betekenen dat…

=

Ik je help om je angst helen, vrede te sluiten met alles wat je nog in de weg zit

=

Jij transformeert zodat jij je innerlijke schoonheid gaat ontdekken

=

Je concrete handreikingen krijgt om een stralend leven te leiden vol vreugde, vrede en helderheid

=

Je mijn hulp krijgt om bewust in balans te komen door je intuïtie te voeden en hierdoor overwogen keuzes kan maken en succesvol mag zijn in alles wat je doet

=

Je jouw dromen om kunt zetten in betekenisvol werk

=

Je iets kunt creëren vanuit passie

Wil Jij Krachtige Keuzes Maken?
Succesvol Zijn En Dit Uitstralen? JA!

Graag wil ik jou eerst ontmoeten om te kijken waarmee ik je van dienst kan zijn.

Neem contact op